Calea mea către a fi mamă

Simptome

În prima zi din săptămâna asta durerea aceea în coaste s-a agravat groaznic. Am strănutat o dată și am crezut că s-a rupt ceva în mine, nu mai reușeam să îmi revin. M-a durut de am plâns. Și câteva zile m-a durut foarte tare. Am fost nevoită să nu tușesc pentru că mă durea extrem de tare. Am avut o viroză scurtă și nu m-am lăsat deloc să strănut pentru că știam că o să doară mult prea tare.
Revenind și la simptomele de sarcină, nu e nimic deosebit. Doar că a fost săptămâna sărbătorilor de iarnă și am mâncat muuuult prea muuuult.

Vizite la medic/analize

M-am speriat foarte tare de durerea asta și m-am dus la un medic pneumolog. Am primit același răspuns, că nu e o durere de plămâni, ci de mușchi.

Tratament

Femibion 1/zi, Magneziu cu B6 1/zi, Cetebe 1/zi , 0, 4 Clexane/zi, Euthyrox 50ug

Sentimente

Mi-e teamă că durerea asta nu o să mă mai lase. Mai ales din perspectiva faptului că nu pot face nici RMN, nici CT, nici radiografie. Și atunci tot o să rămână o durere misterioasă până o să nasc. Pe de altă parte, am simțit ca o palmă. Eu nu vreau o naștere prin cezariană tocmai pentru că am avut acele dureri de nu mă puteam întoarce de pe o parte pe alta. Eh, tocmai asta am simțit zilele astea. A fost un calvar să mă culc, să mă ridic din culcat, să mă întorc de pe o parte pe alta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: