Calea mea către a fi mamă

Simptome

Am răcit. Rău. Nu face parte din simptomele specifice sarcinii, dar asta e ce s-a întâmplat săptămâna asta. Și am avut febră și tuse, atât de rău încât mi s-au dat antibiotice (Augmentin – 7 zile), asta pentru că am avut febră mai mult de 3 zile, fără semne să dea singură înapoi. Evoluția a fost bună în ceea ce privește febra, dar cu tusea e fix la fel.

Vizite la medic/analize

Am văzut câțiva medici săptămâna asta, dar nu în legătură cu sarcina, ci cu bronșita asta nenorocită.
Tratament

Femibion 1/zi, Magneziu cu B6 1/zi, Cetebe 1/zi , 0, 4 Clexane/zi, Augmentin, Euthyrox 50ug

Sentimente

Mi-a fost greu să iau antibioticul, chiar dacă știam că e cu risc minim. Dar sper să nu apară probleme, organele sunt deja formate, morfologia ne-a arătat că totul e bine. Am acceptat până la urmă și după 4 zile de febră am luat Augmentinul. Și la cât de greu a cedat febra, consider că chiar a fost necesar.

Advertisements

Comments on: "Sarcina mea: săptămâna 23" (2)

  1. imi pare rau sa aud ca esti racita! sunt sigura ca o sa fie bine. iti urmaresc blogul de foarte multa vreme. sper sa iti revii rapid. eu am aceeasi problema ca si tine, un amh foarte micut, dar poate o sa am si eu noroc sa raman insarcinata. pana atunci ma delectez cu povestea ta. sanatate multa!

    • Multumesc. Astept si povestea ta de succes. Oricum, cu un AMH micut, sfatul meu e sa nu stai. Eu cu siguranta prima data am ramas insarcinata pentru ca ovarele inca erau sub influenta “bombei” de stimulare de la FIV. Asa ca nu regret ca l-am facut, mai mult sunt convinsa ca lui ii datorez sarcinile mele.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: