Calea mea către a fi mamă

Sarcina mea: săptămâna 10

Simptome

Greața s-a întors încetul cu încetul. Am și o senzație de foame, de stomac care mă roade care se transformă în greață instantaneu.

Vizite la medic/analize

Tratament
Femibion 1/zi, Acifol 1/zi, Magneziu cu B6 1/zi, Aspenter 2/săptămână, Cetebe 1/zi și 0, 4 Clexane/zi, Utrogestan 200mg 3/zi.

Sentimente
Mi s-a stricat casca la aparatul de ascultat inima lui bebe și nu am mai încercat nimic. Toată săptămâna m-am gândit când să îmi fac următoarea programare la doctor. Pe la 11-12 săptămâni ar trebui făcut dublu test și nu aș fi vrut să mă duc la 10 săptămâni și apoi iar la 12. Numai bine că am sunat joi și nu a putut să mă programeze decât peste 2 săptămâni, deci la 12 aproximativ.
Într-o zi când am fost la baie mi s-a părut că ceva nu miroase bine. Și într-adevăr, aveam o scurgere (sau poate crema aia de la Utrogestan) care nu mirosea bine. Am căutat repede pe net și am găsit ca ar putea fi ori o infecție ori sarcină oprită din evoluție. La momentul ăsta, asta e teama mea cea mai mare pentru că nu am avut vreo sângerare, deci dacă e ceva să nu fie bine, e oprirea sarcinii fără semne vizibile. Acasă, soțul mi-a zis că aparatul de inimioară merge dacă pun alte căști și le țin super apăsate în mufă. Și așa, cu greutate și emoții am mai încercat o dată să găsesc inima lui bebe și am reușiiiiit. M-am mai liniștit apoi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: