Calea mea către a fi mamă

Discuție după FIV

Am ajuns în sfârșit la medic să discutăm ce și cum despre FIV. Așa cum mă așteptam, nu se poate identifica o cauză a eșecului FIV-ului, asta e statistica, cam unul din cinci embrioni care arată foarte bine înainte de implantare reușește să ajungă bebe.

Am discutat destul de mult timp, mi-a dat și exemplul altei proceduri pe care a făcut-0 recent, care a reușit deși nu prea erau șanse (progesteronul era mai mare decât cel admis pentru implantare). Așa că există multe cazuri care dau teoria peste cap, există multe necunoscute în ceea ce privește implantarea, e încă un domeniu deschis.

Am introdus discret dorința noastră de a încerca undeva în altă localitate/țară. A spus că  ne susține și că ne înțelege. Foarte corect din partea lui. Mi-a recomandat unele centre (Cehia, Belgia), dar la urma urmei trebuie și noi să ne interesăm. Nici nu știu care ar fi criteriile. O să citesc pe forumuri, dar la urma urmei acolo sunt doar cazuri singulare, nu sunt statistici ale centrelor sau pe ce sunt ei specializați (caut o clinică care are o rată bună de reușită pentru AMH mic). Eu totuși aș încerca să merg și la Chișinău, deși nu este așa bine văzut de medicii de prin România.

Advertisements

Comments on: "Discuție după FIV" (1)

  1. Poti incerca si la MedLife Grivita – Bucuresti, la D-nul Dr. Dragos. Albu. Mai multe informatii despre clinici si doctori gasesti pe forum despre copii:
    http://comunitate.desprecopii.com/forums/forum/107-fertilizare-in-vitro-fiv/
    Mult succes!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: