Calea mea către a fi mamă

FIV ziua 20

Am așteptat de dimineață telefonul doctorului, pentru că ieri m-a sunat la 9.30. Azi nimic. L-am sunat la 12 și n-a răspuns. Am sunat eu la Omini și am vorbit cu dna embriolog și mi-a spus așa: avem 2 embrioni, cel mai vechi e puțin fragmentat, deci ar fi de categorie B, iar cel mai nou, surprinzător avea deja 3 celule, cam la o zi de la fertilizare. Mi-a spus că putem face embriotransferul chiar azi. Așa că am început să mă agit, să sun ba pe medic, ba pe rezidentă. Nu că aș fi crezut eu că facem azi transferul, dar știam că va trebui să încep Clexane și Medrol cu o zi înainte (așa îmi spuseseră când mi-au dat rețeta). După multe insistențe mi-a dat medicul un sms și mi-a spus că facem transferul mâine. Apoi m-a sunat și rezidenta și m-a liniștit și mi-a spus că Clexane voi începe de duminică (la 3 zile de la transfer), iar Medrol chiar în ziua transferului. Pe la 6 m-a sunat și medicul și mi-a zis de ce a decis să amânăm pe mâine: nu din motiv că nu ar avea el timp (până atunci nu mă gândisem deloc la varianta asta), ci ca să vadă dacă embrionul mai slab are vreo șansă. Dacă nu, să nu îl pună să nu îi ocupe loc celuilalt. Mi mi-a mai zis așa :E posibil și ca mâine să nu avem ce să transferăm. Un embrion e ff bun, de ce ar spune așa ceva??? În ziua puncției, când știam că e doar unul, mi-a zis că are nevoie de mine optimistă și acum îmi spune asta? Nu cred că a procedat bine, nu e un bun psiholog. Doar dacă i-a mai zis lui ceva embrioloaga ce eu nu știu și chiar avem șanse minime.

Oh, well…mâine dimineață mai aflu vești. Țineți-ne pumnii!

Advertisements

Comments on: "FIV ziua 20" (3)

  1. De cand ma tot uit pe blogul tau sa citesc ultimile vesti.Clexane si medrol se da la toate pacientele in fiv? Mie nu mi-a zis nimic.cum sa nu ai ce transfera daca embrionul este bun? Da doamne sa vii maine cu vesti f bune.

    • Catalina said:

      Medrol îmi dă doar mie că am niște probleme autoimune, am mai scris pe-aici. Clexane cred că la toate.

    • uite vesti bune…chiar daca e de b,insista sa ti-l puna…e sansa ta, cine stie cate se prinde…medrol am luat si eu 6 zile, e ptr implantare, dar clexane iau cele cu pb la trombofilii..celelalte luam aspenter..deci azi, big day..tinem pumnii stransi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: