Calea mea către a fi mamă

FIV ziua 19

Ziua a început cu un telefon bun. Parcă mi-e și teamă să vă zic, să nu stric vreo energie ceva. Ovocitul de ieri s-a fertilizat și e acum o celulă cu doi pronuclei. În plus, se pare că ovocitul care ieri era  “atipic” s-a maturizat și urma să i se facă ICSI azi. Următoarele vești o să le aflu mâine. Am fost extrem de fericită, pentru că speranțele mi-erau destul de jos. Așa e în timpul FIV-ului, o zi ești în agonie, o zi ești în extaz. Sper să fie tot sus de-acuma, dar încerc să mă mențin în același timp realistă. E așa de ciudat să știu că undeva, printr-un laborator, există o celulă care are jumătate din ADN-ul meu și jumătate din al soțului, reproducerea asta e ca o minune.

Doctorul mi-a zis să “continui” cu acid folic, magne B6, CETEBE500. M-am mirat și i-a zis “Să continui??? Da când trebuia să încep?”. Cică mi-a zis de 10 ori până acum. Pfff, amețit mai e, normal că nu mi-a zis nimic.

Așa că de azi iau cam așa (pe zi): 1 acifol, 1 magneB6, 1 CETEBE500, 1 aspenter, 3 Utrogestan, 1 Femibion. Aaa, și o veste bună: am găsit Clexane. Căutasem la marile lanțuri de farmacii și când colo am găsit la o mică farmacie de cartier. Nu le iau încă, după transfer cred.

Advertisements

Comments on: "FIV ziua 19" (2)

  1. La punctie ai avut pijamale sau camasa de noapte?eu iau de la inceputul stimularii acifol,cetebe,aspenter dar de celelalte enumerate de tine nu mi-a spus.se pare ca embrionasul tau este un luptator,da doamne sa fie asa pana la capat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: