Calea mea către a fi mamă

FIV ziua 16

De dimineață la 7.30 am fost la analize. Am insistat din nou să mi le lucreze azi și să mi le și transmită azi. Mi-a spus că o să vorbească cu o colegă și că o să mă sune mai târziu. Tot dimineață mi-am făcut ultima jumătate de filă de Gonapeptyl. Pe la 9 m-a sunat și mi-a spus că a sunat și asistenta domnului doctor și că o să mi le lucreze azi. Așa a fost. Am avut așa: estradiol 3152, LH 0.317, progesteron 2.19. Se pare că sunt bune și mergem mai departe.

Am sunat apoi la doctor și am aflat că luni suntem programați la 9.30, dar că trebuie să fiu împreună cu soțul la clinică la ora 9. Cu aproximativ 34-35 de ore înainte trebuie făcut declanșatorul. Așa că la ora 11 noaptea am fost la Cuza-Vodă la spital și am făcut două fiole de Pregnyl.

Așa că suntem în plan. Doamna ajută pe mai departe!

Advertisements

Comments on: "FIV ziua 16" (4)

 1. Deci…la 9 mergi si prima data da sotu proba…in laboratorul de radiografie…apoi intri si tu la rezerva sa te schimbi, sa ti una branula si astepti..cam pe la 10-10 jumate va fi si punctia…aspenteru, in mod normal ar fi trebuit sa l intrerupi ca nu face bine la punctie…poate da hemoragii…dar asta ar fi trebuit sa ti spuna doctoru…estradiolul tau e destul de mare, ar trebui sa ai vreo 4-5 foliculi…in schimb, progesteronu e cam marisor (ma raportez la analizele mele) ..ai intrebat cine face punctia? iti doresc multa bafta, sa fie bine, sa fie toti foliculii cu ovocite si sa se fertilizeze frumos…stii ca va trebui sa platesti 105o de euro in lei la cursu bnr din acea zi…eu la 13 voi fi si eu la clinica…bafta, sa fie cu noroc..pooop

  • Catalina said:

   Mulțumesc. Din câte mi-a zis medicul, o să mă taxeze pentru FIV pe ciclu natural, pentru că am doar 2-3 foliculi. Om vedea mâine cum și cât tre să plătim.
   Și sper să începem puțin mai devreme, că am făcut declanșatorul la 23 și ar trebui să facem puncția la 35 de ore după el. Sper să nu mă lase doctorul să aștept și mâine (el cică face puncția).

 2. ariadne said:

  Cred ca ai facut deja recoltarea, estradiolul e mare, cred ca sunt mai multe ovocite. Iti tin pumnii. Eu voi avea maine transferul de blastocisti. Fiv-ul il fac la clinica Gynera. Numai bine!

  • Catalina said:

   Estradiolul e mare că m-am dat cu Oestrogel din ăla…O să revin mai pe seară cu postarea despre puncție.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: