Calea mea către a fi mamă

FIV ziua 15

Azi am fost din nou la prânz la ecografie. Foliculii aveau cam 18-19mm, iar endometrul era 0.9. Era numai bine de declanșat azi, doar că duminica nu se fac puncții, așa că mergem mai departe și declanșăm mâine.

Planul e să îmi fac mâine dimineață analizele, apoi sun la asistentă ca să sune la Synevo să le dea rezultatele, apoi sun la medic să îl întreb la ce oră ne pot primi cei de la Omini, ca să știu când să fac declanșarea (cu 36 de ore înainte).

Am ieșit puțin mai optimistă, adică m-a convins până la urmă că ieri ar fi fost prea devreme să declanșăm, mai rămâne să vedem dacă mâine seara n-o să fie prea târziu.

Azi noapte m-am tot gândit și răsucit și pe la 6 dimineață citeam un articol pe net care zicea că foliculii supra-maturați sau imaturi nu se obțin din cauză că sunt recoltați prea târziu sau prea devreme, ci sunt pur și simplu foliculi defecți încă de la început. M-am mai liniștit deci și am speranțe mai bune pentru ziua de luni.

Advertisements

Comments on: "FIV ziua 15" (3)

  1. se pare ca azi ai vesti ceva mai incurajatoare, endometru va mai creste pana la transfer, sa fie cei 2 foliculi norocosi si sa ai o surpriza la mijlocul lunii. eu am fost azi la monitorizare si luni la 13 trebuie sa fiu la clinica…pe mine m-au monitorizat dr bors si dr luca, si l-am prins si pe dr onofriescu de cateva ori,care m-a si operat anu trecut. acum depinde de norocu fiecaruia…sper ca de data asta sa fie cu noroc…tu punctia o vei face la subsol, sa ai o camasutza la tine si o sticla cu apa plata…eu mi-am revenit destul de repede dupa anestezia punctiei…daca mai vrei sa stii ceva, intreaba-ma…poti sa o faci si pe adresa de mess ****..pooop…astept sa vad la ce ora ai punctia

    • Catalina said:

      Nu știu exact ora, mâine aflu, dar cred că e dimineață. Te referi la cămașă de noapte? Nu-mi dau ei de acolo? Că până și la Cuza-Vodă mi-au dat o cămașă când am făcut histeroscopia.

      • da, la camasa de noapte…iti dau cred si de acolo ceva, eu am avut-o pe a mea…si la histero ti-a dat de acolo ca cica tre sa fie sterile (alea numa sterile nu sunt) … de obicei punctiile se fac la 11…dar te cheama de la 10 sa te pregateasca, sa te schimbi in voie, sa golesti vezica, sa-ti puna branula, vine si anestezistu sa te vada, etc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: