Calea mea către a fi mamă

FIV ziua 9

Joi când am fost la medic la prima ecografie am stabilit așa: o să revin sâmbătă pe la prânz la eco2, o să îmi fac analizele sâmbătă dimineață și o să le primesc pe după-amiază și o să îmi spună rezidenta cum să fac cu injecția de seară (de cine anume să întreb la Triaj la spital).

Sâmbătă m-am dus dimineață la analize și mi-a zis că în niciun caz n-o să le am până luni.

La prânz am fost la ecografie. Tot 3 foliculi am, sărăcuții. Mă concentrez de acum pe ei să fie buni și să crească frumos.

Doar că ce am stabilit joi nu se mai aplica, s-a mirat că mi-am făcut analizele (120 lei aruncați pe fereastră). În plus, m-a întrebat cu inocență: Unde îți faci injecția diseară? Poftim? Nu stabilisem că îmi spui tu asta? În fine, am stabilit cum să procedez cu injecția, cu asistenta de la Triaj și că o să revin luni la cabinet. Nici nu știu câtă încredere să mai am cu ce stabilim. Sunt curioasă dacă peste tot e varza asta organizatorică… Mă pot trezi și că spune: Trebuia să faci asta acu o zi! Nu ți-am spus?

Trecând peste, până la urmă mi-am găsit în altă parte unde să fac injecția. Dacă sunteți din Iași, pot să vă dau și pontul (pe privat).

Advertisements

Comments on: "FIV ziua 9" (1)

  1. Catalina, nu ai incercat sa-ti faci singura injectiile?si eu voi incepe in curand stimularea, sper sa ma descurc cu intepatul. mult succes in continuare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: