Calea mea către a fi mamă

FIV ziua 5

Azi e a patra zi cu inhibitor.

Azi noapte am avut vreo trei vise referitoare la FIV. Ba nu îmi spunea doctorul când să fac injecția aceea care declanșează ovulația, ba nu reușea să facă față tuturor ovocitelor pe care le strânsese de la diferite paciente, ba alte ciudățenii de organizare. Concluzia mea e că în etapa asta mi-e mai mult teamă de problemele de organizare. De exemplu, prime ecografie trebuie să o fac joi, asta însemnând că a doua trebuie să o fac sâmbătă. O să se poată asta? Dar dacă puncția sau embriotransferul vor trebui făcute în weekend? Se poate amâna puncția astfel încât să pice bine și embriotransferul? Doctorul meu mai merge și la Suceava pentru consultații, dacă procedurile mele pică chiar atunci, ce se întâmplă? Uuuf.

Am avut o durere de cap azi pe la prânz, dar cred că mai degrabă a fost din cauza aerului condiționat de la serviciu. La 25 de grade afară deja s-a dat drumul la aer și asta nu prea îmi face bine. Sper să nu răcesc chiar acum.

După serviciu am fost la un masaj de relaxare. Fac în perioada asta două masaje pe săptămână, în scop pur terapeutic 🙂 Adevărul e că al naibii de plăcut și mi-aș dori să fac și după FIV măcar o dată pe săptămână, dar nu e chiar ieftin.

Mâine o să îmi cumpăr primele fiole de Menopur. Iau doar 4, pentru prima zi, care o să fie joi, ca să nu rămân cu ele în casă dacă nu mai sunt necesare, că și astea sunt scumpe.

Advertisements

Comments on: "FIV ziua 5" (1)

  1. Vezi ca pe forum la rubrica medicamente de dat/ donat vindea cineva Menopur (avea parca mai multe fiole, acum ceva vreme, nu scria ca ar fi scapat de ele) la pret redus bine de tot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: