Calea mea către a fi mamă

FIV ziua 2

Azi am început cu medicația de inhibare a ovulației. Am făcut jumătate de fiolă de Gonapeptyl dimineață la ora 9. Din păcate, seringa în care vine produsul nu este gradată, așa că am măsurat din ochi cât ar fi jumătate de fiolă. Mi-am făcut-o subcutanat, în burta. N-a durut, n-au fost probleme.

N-am simțit deocamdată vreun efect advers al primelor două injecții (Elonva de ieri și Gonapeptyl-ul de azi). Încă mai am bufeuri de la Diphereline (nu știu cum ar trebui să îmi treacă bufeurile când Gonapeptyl-ul pe care îl fac conține aceeași substanță activă ca Diphereline-ul). Am încercat să mă țin de programul pe care mi l-am propus pentru ca să îmi îmbunătățesc șansele (am să scriu într-una din zilele următoare ce activități mi-am introdus în program 🙂 ). Îmi doresc să scriu zilnic pe blog în perioada asta, dar nu promit nimic.

Am visat ceva interesant azi noapte: aveam o stare mare de tristețe (le mai am în ultima vreme și dau vina tot pe Diphereline pentru asta) și mă întrebam ce se întâmplă când obții chestia pentru care lupți și lupți, ce se întâmplă după? E fericire după? Sau e tot starea asta de tristețe? Și mi se părea că după e tristețe și nu fericire. Am interpretat visul cam așa: că mie îmi e cam frică de succesul FIV-ului, că n-aș prea ști să mă bucur de victoria asta. Poate pentru că în ultima vreme am tot fost într-o luptă continuă cu diferite probleme și obstacole și parcă nu mă prea pot vedea liniștită și fericită, n-aș ști cum să mă bucur.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: