Calea mea către a fi mamă

La început de drum

Mâine începe nebunia. Nu-mi vine să cred că au trecut cele trei luni de Diphereline și că pornim FIV-ul. Abia așteptam să mișcăm ceva, să facem ceva, să acționăm. De mâine dăm startul.

Până acum am mai postat câteva articole de interes general, ca să ajut persoanele care se interesează de anumite subiecte. Luna acesta însă postările vor fi în categoria Jurnal, o să scriu ce măsurători, ce analize și ce rezultate obțin. Astea poate sunt mai puțin de interes general, dar vreau să o fac pentru mine, să știu peste câtva timp toate aspectele astea, toate discuțiile cu medicul, toate dimensiunile și toate valorile analizelor.

Gândurile cu care plec la drum…pe de o parte am senzația că procedura asta de fertilizare in vitro pare atât de sigură încât mi se pare imposibil să nu reușim. Pe de altă parte știu statisticile clinicii. Și pe de a treia parte mi se pare atât de suprarealistic să reușesc, pentru că știu valoarea mea de AMH, știu cât de invazivă a fost endometrioza mea, și știu că toate astea îmi scad și mai mult șansele.

Trebuie totuși să pornim cu gânduri optimiste și cu multă încredere în Dumnezeu. Sper ca peste o lună să vă dau vești bune.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: