Calea mea către a fi mamă

Am făcut a doua injecție de Diphereline cam acum o lună, deci a trecut și a doua lună de tratament. Din câte am citit, efectele secundare cam la momentul ăsta încep, după a doua injecție.

Ce efecte am simțit eu? Aceleași bufeuri, adică 2-3 minute în care simt o căldură mare în tot corpul, inclusiv pe față. Senzația e suportabilă, singura problemă fiind că și transpir în minutele alea. Ziua e ok, dar când se întâmplă noaptea, transpir ceva mai tare (fiind învelită bine) și din motivul ăsta, imediat după ce trece căldura mi-e foarte frig. Așa că, în perioada asta în care ar trebui să mă plâng de cald, mă plâng mai degrabă de frig. Prima injecție am făcut-o în prima zi de menstruație din februarie, iar după aceea nu am mai avut nicio menstruație, nicio mică sângerare, absolut nimic. Medicul mi-a zis, însă, că e posibil ca în martie să am menstruație, deci nu vă speriați dacă după prima lună de tratament aveți o sângerare.

În rest nu am alte efecte, se pare că sunt o norocoasă. Dorm bine, sunt calmă, am mintea limpede. Sper să continue starea asta și în a treia lună de tratament (doctorul mi-a zis că de fapt doar în luna a treia voi simți efectele negative, dar sper să nu fie așa). Importat este, poate, că fac mișcare, fac aprox 30 de minute de exerciții în fiecare zi, cu foarte mici excepții.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: